Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
1980-tól olasz maffia csőtészták megmentése
  2014-02-01 15:29:35, szombat
 
   
  1980-ban rendezték be Sátoraljaújhely árvíz területére, a Pázsitra a most éppen beteg doktornő, Pázsit e mese neve alapján a nyomorultak Elsüllyedt világ sorozatának szereplőit. Már a média odaköltöztette a bátyámat az 1971. óta hosszabbítást rendező Keresztöltésből eredő feleséggel.

Csőtésztát főztem ki az Árpád utcai Elek András albérleti házában - nevelt fia, Szabó Laci Hegyaljából történetével maffia tartósítást rendeztek, lányát, Szilvit a Borbarlangban történő asztalon táncolása után egy vénember kivitte Canadába -, amikor hazajött a volt férjem, s lehülyézett engem, kiabált rám, hogy a csőtésztát nem szabad lehűteni hideg vízzel. Ugyanekkor a Pázsiton, ahol Rózsa, Rozmaring utca is volt régi Rózsákkal az Annás állandó apokalipszishez, a bátyám hideg vízben tusoltatta a gyerekeket, még a harmadik leánygyermeket is. Már itt tartósították az olasz csőtészta elektromos maffiákat, mivel Kellerék felkínáltak nekik kiskoromban gitárral a kezemben a Jókai utcán már, ahol még mindig a termékenységi népen mentek végig cigánysággal. A maffia hálózat bibliai eredettel bírt szintén.

Szilvi szintén református volt, a pataki gimnáziumban kimászott az ablakon mindig. Nagyon szép volt. Már itt ismételték anyám tokaji történelmét, amiért nem lett óvónő a médiával. 1986-ban a Révész utcájukban már én kerültem megalázásra Szilvi és Soma miatt a Borbarlangban Miskolc végrehajtásában.

1972. óta hosszabbít a kávés füves kommunista rendje a Kata kocsmának Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója iszonyataival, valamennyiren Rákóczi téri kommunisták. A református sötétkapus karmikus Sátán népei folyamatosan hagyják el a megyét. Van olyan köztük, amelyik helyett a fogaimat szétlyuggatták 1976-ban, amelyik egész élete belőlem lett, előző élete tettei miatt engem büntettek meg. Szétmentek szerte a világba, ezekkel a karmikusokkal és sorsukkal kezdtek az újhelyi Simon névvel. 1998. óta Sátán népét viszik ki innen sorsukat ismételve rajtunk.

A Sátán református Talmudjával kezdtek születésemkor, itt is fejezték be Nagy Anna helyetti megtámadásomkor 1995-ben. Minden zsidó minden korban a Sátáné volt, ezt jelentik a reformátusok, nem a kálvinista kezdet, amik emelkednek folyamatosan denevér köpennyel.

A Sátán boszorkányait, Ildikóit, Erikáit mentette a borsodi csőcselék emberek megáldozásával és sorsuk elhordoztatásával a menhelyével a roma börtönnek. A börtön is a Sátán népeit jelenti, ez volt a Noé bárkája Kilián Miskolc teljes egésze és a pop zenészek. G. Ildikó osztálytársammal kezdtek ismétlésben itt 1998-ban azzal, hogy én vagyok a Sátán felesége, akit nem engednek az elmebetegek elvitelekor fürdeni. Ez a menhely, démonokkal és sátánistákkal.

M. Gabriella Sátán karmikus szülött helyett nemcsak a fogaimat lyuggatták szét, Máté Krisztina Sátán karmikus népe helyett én voltam a nyanya, hanem 1980. óta a bátyám felesége M. Gabriella miatt folyamatosan évente cserélgette a bútorait is, teljesen tönkre tették őket. Nem tudni, mire készül a Sátán népének feállítása után, valamint megtámadásom után a reformátusai helyett húsz éve. A bibliai szülöttek, melyek szerepeit rajtam hajtották végre valamennyien a sátán elmeosztályait jelentik.

Az emberek kihalatását és legyilkolását az elmeosztály a Pszichografológiával kezdte hetven évvel ezelőtt. Ezt ismétlik folyamatosan a sorsukkal, köztük a Hitleri idő eseményeivel és 1956-tal, mind itt van berendezve a világ négy égtájával és történelmével együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: osztálytársammal, apokalipszishez, végrehajtásában, megtámadásomkor, keresztöltésből, sátoraljaújhely, elmeosztályait, odaköltöztette, szétlyuggatták, leánygyermeket, megáldozásával, karmikusokkal, születésemkor, borbarlangban, történelmével, legyilkolását, hosszabbítást, valamennyiren, iszonyataival, sátánistákkal, termékenységi, tartósították, boszorkányait, valamennyien, folyamatosan, cigánysággal, gimnáziumban, megtámadásom, reformátusai, reformátusok, történetével, eseményeivel, sorozatának, menhelyével, történelmét, tartósítást, most éppen, nyomorultak Elsüllyedt, média odaköltöztette, vénember kivitte, volt férjem, bátyám hideg, harmadik leánygyermeket, olasz csőtészta, termékenységi népen, maffia hálózat, pataki gimnáziumban, ablakon mindig, kávés füves, református sötétkapus, fogaimat szétlyuggatták, újhelyi Simon, Elek András, Szabó Laci Hegyaljából, Borbarlangban Miskolc, Dávid Mónika Szörnyeteg, Nagy Anna, Kilián Miskolc, Gabriella Sátán, Máté Krisztina Sátán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  A végzet az  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Amit átélünk,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Az embernek a társa: hiányzik.  Fodor Ákos költő,  Paul David Tripp Április 24  Beney Zsuzsa - Tavasz  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Ma  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Gizike bar...  A föld szépségéért  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ha így haladunk...  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  802 esztendeje, 1222. április ...  Környezetvédelem  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  A boldogság ült a világvégén  A keserű igazság  Két ember becsülete  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Életművészet  A fák lelke  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Volt egy...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Az Európai Unió is foglalkozik...  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Gárdonyi Géza - Április végén  Jékely Zoltán: Szent György-k... 
Bejegyzés Címkék
most éppen, nyomorultak Elsüllyedt, média odaköltöztette, vénember kivitte, volt férjem, bátyám hideg, harmadik leánygyermeket, olasz csőtészta, termékenységi népen, maffia hálózat, pataki gimnáziumban, ablakon mindig, kávés füves, református sötétkapus, fogaimat szétlyuggatták, újhelyi Simon, kálvinista kezdet, borsodi csőcselék, roma börtönnek, elmebetegek elvitelekor, fogaimat lyuggatták, bátyám felesége, reformátusai helyett, bibliai szülöttek, sátán elmeosztályait, emberek kihalatását, világ négy, osztálytársammal, apokalipszishez, végrehajtásában, megtámadásomkor, keresztöltésből, sátoraljaújhely, elmeosztályait, odaköltöztette, szétlyuggatták, leánygyermeket, megáldozásával, karmikusokkal, születésemkor, borbarlangban, történelmével, legyilkolását, hosszabbítást, valamennyiren, iszonyataival, sátánistákkal, termékenységi, tartósították, boszorkányait, valamennyien, folyamatosan, cigánysággal, gimnáziumban, megtámadásom, reformátusai, reformátusok, történetével, eseményeivel, sorozatának, menhelyével, történelmét, tartósítást, lehülyézett, elmebetegek, kiskoromban, talmudjával, felkínáltak, kommunisták, cserélgette, hegyaljából, nyomorultak, megalázásra, kihalatását, elmeosztály, elvitelekor, ismétlésben, elsüllyedt, területére, kálvinista, ugyanekkor, sötétkapus, református, gyerekeket, utcájukban, ismételték, csőtésztát, szörnyeteg, feállítása, berendezve, szereplőit, kommunista, lyuggatták, tusoltatta, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2408
  • e Hét: 9881
  • e Hónap: 16122
  • e Év: 68388
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.